Æsken & Jacinta

ÆSKEN og JACINTAs forunderlige rejse til månen. En musikalsk fortælling.

 Hvorfor lyser månen om natten, og hvem tænder dens lys? Er det rigtig, at der bor en dreng deroppe, og er det ham, som tænder månens lys? Det vil pigen på Jorden finde ud af.

Til Krudtuglejazz 2018 fremfører børnemusikgruppen ÆSKEN og illustrator og kunstner Jacinta Madsen eksklusivt en forunderlig og vidunderlig koncert, som samtidig er fortællingen om drengen på månen og pigen på jorden. Undervejs bliver historien bragt til live gennem live-illustration, og publikum bliver inddraget aktivt.

ÆSKEN er et prisvindende børnemusikorkester, som spiller humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper og deres forældre.

Jacinta Madsen er kunstner og illustrator og har været journalist, konceptudvikler og vært på DR’s børnekanal Ramasjang, hvor hun bl.a. har været vært i serien Monsterbuster.

ÆSKEN vandt i december 2017 en Danish Music Awards i kategorien børnejazz. De nominerede var udvalgt, fordi de i særlig grad har været med til at udbrede glæden og kendskabet til jazzmusik for børn.

Fælles for alt hvad ÆSKEN laver er, at gruppen er drevet af hjerteblod for børn og for musik. ÆSKEN er skabt af de to musikanter og tumultører Lasse og Sidsel Bech Kiilerich og til Krudtuglejazz 2018 ledsages de af spillekumpanen Kristian Koldbro.

ÆSKEN har eksisteret siden 2015 og har turneret i hele Danmark, og har spillet børnekoncerter til bl.a. Aarhus Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival, Tunø Festival, filmfestivaler, børnefestivaler og mange, mange andre steder.

Line-up:
Sidsel Bech Kiilerich: tumult, voc., guit.
Lasse Bech Kiilerich: drm, voc.
Kristian Koldbro: bas, voc.
Jacinta Madsen: illustration, voc.

Æsken og Jacinta spiller onsdag den 11. juli kl. 13.00 i Krudthulen