Charlotte Halberg & Paul Banks

TIDSRØVER er en spændende ny musikfortælling af Charlotte Halberg og Paul Banks.

Er tid noget man kan måle? Eller bevæger det sig i alle retninger på én gang?

Og hvordan kan fem minutter føles uendelige, når timer kan flyve lynhurtigt forbi?

TIDSRØVER er nomineret til Carl Prisen 2018

TIDSRØVER handler om nogle mystiske bankrøverier, drengen Malthe, hans hund Charlie og Malthes ven, gamle Hr. Sørensen, som ved en masse sjove ting om tid.

Fortælling, musik og sange er skrevet af Paul Banks og Charlotte Halberg specielt til denne koncert. Der vil undervejs blive sunget og spillet bl.a. på guitar, mandolin, mandola, mandocello, banjo, tværfløjter, panfløjte, kalimba og alverdens percussion.

Vi gør en dyd ud af at optræde uden forstærkning. På scenen er vores varemærke et humoristisk og nærværende samspil med vores publikum samt virtuost spil på et stort antal akustiske instrumenter.

Paul synger, fortæller og spiller på guitar, banjo og mandolin, mandola og mandocello.

Charlotte spiller på tværfløjter, panfløjte,  det afrikanske ”tommelfingerklaver” kalimba, chimes og diverse rytmeinstrumenter og lydeffekter.

Hør, leg og læs mere om vores instrumenter på www.bankshalberg.dk

Charlotte Halberg har i over 30 år spillet på sine fløjter i en lang række akustiske orkestre inden for jazz, verdensmusik og folkemusik samt spillet teatermusik.
Hun spiller for tiden med adskillige orkestre med koncert-programmer for både voksne og børn. Blandt disse kan nævnes duoen med marimbaspilleren Kaj Stensgaard, trioen XONG med pianisten Irene Becker og den vietnamesiske dan tranh-spiller Than Thuy og trioen Halberg/Clausen/Andersson.

Se mere på: www.charlottehalberg.dk

Paul Banks har været kendt som en stilskabende guitarist, sanger og skriver i over 35 år. Han har udgivet 12 albums i eget navn og medvirket på ca.100 andre som sideman. Han har bl.a. modtaget komponistforeningen DJBFAs hæders-pris, to Danish Music Awards, samt prisen ’Årets Danske Bluesnavn’ (2006). Han spiller mange solokoncerter og danner desuden duoer med bl.a. saxofonisten Jakob Dinesen og guitaristen Aske Jacoby og spiller i ”Musikorkestret” og i trio med Kristian Jørgensen og Thor Backhausen.
Se mere på: www.paulbanks.dk

Charlotte og Paul spiller torsdag den 12. juli kl 10.00