Emil de Waal & Spejderrobot & Tea Bendix

Emil de Waal & Spejderrobot møder tegneren Tea Bendix i denne fantasifulde koncert hvor grænselandet mellem elektronisk og håndspillet musik på computer og trommer vil inspirere til tegninger og billeder.

Koncerten er en intens og underholdende instrumental cocktail af melodiøse forløb, abstrakte flader, nysgerrig vildskab og sær musikalsk skønhed. Til koncerten fortæller de to musikere også om, hvordan musikken og lydene skabes, ligesom de vil prøve at skabe elektronisk musik på stedet sammen med publikum.

Tea vil følge musikkens pauser, kontraster, kurver, og linier med sin blyant og tegne hvad end der kommer, lader fantasien arbejde og bøvle og udvikle sig, og se det vokse og mutere når musikken folder billedet ud.

Der er med andre ord lagt op til et sjovt og lærerigt møde med musik af en slags, børnene nok ikke er vant til at høre, spillet og formidlet af to virkelig stærke, erfarne og udtryksfulde musikere i samarbejde med en fantastisk tegner, der vil illustrere oplevelserne.

Emil de Waal og Spejderrobot har i de sidste ti år spillet i hele verden. Blandt andet mange workshopkoncerter på folkeskoler, højskoler, konservatorier og efterskoler.

Tea Bendix har som børnebogsillustrator lavet masser af billedbøger og børneradio om musik, så hun glæder sig til at gå på scenen med Emil de Waal og Spejderrobot og undersøge de impulser musikken kan give til tegningerne og omvendt.

Medvirkende:
Tea Bendix: Tegner
Spejderrobot: Computer og elektronik
Emil de Waal: Trommer og elektronik