Stefan Pasborg & Marie Bach

Onsdag den 10. Juli kl. 13.00

Stefan Pasborg & Marie Bach

“Historien om den ensomme high-hat” af og med Marie Bach og Stefan Pasborg

Skuespillerinde Marie Bach og trommeslager Stefan Pasborg er blevet inviteret til at lave en lille event for børn under Copenhagen Jazz Festival 2019 på Krudttøndens Teater.
De vil fremføre en lille historie om den stakkels ensomme high-hat, som ikke har så mange legekammerater. Et sødt lille musikalsk eventyr med trommerne i centrum.

Marie Bach Hansen er en skuespillerinde med mange ansigter, dyb musikalitet og en sjælden indlevelse. Hun havde sin debut i 2010 på Mungo Park teater i Allerød, hvor hun var tilknyttet det faste ensemble i 4 år. Siden har hun tryllebundet publikum i bla “Tribadernes nat” på Grønnegårdsteatret, “Sommeren uden mænd” på Republique, “Requiem” på Betty Nansen teatret og i “Højskolesangbogen” og i sit eget musikalske projekt “Åh Joni”,  begge på Det kongelige Teater. Bedst kendt er hun nok fra de to DR serier “Arvingerne” 2013-16 og “Mord uden grænser” 2018, hvor hun brillerede i de to vidt forskellige hovedroller.

Gennem de sidste 10 år, har Pasborg manisfesteret sig som én af de mest succesfulde danske instrumentalister, har optrådt mere end 1.000 koncerter over det meste af verden – i 40 forskellige lande, på 5  kontinenter – og har udgivet utallige væsentlige udgivelser. Og, derudover har han været en stærk og visionær initiativtager, der blandt meget andet har givet os både Ibrahim Electric og pladeselskabet/musikerkollektivet ILK. Han blev desuden også vinder af den prestigefyldte Gudmand-Prisen i 2017.