Stine Michel & Eventyrduoen

Tirsdag den 6. Juli 2021 kl. 10.00 & 13.00 i Krudttønden, Østerbro

Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes Eventyrduo. En koncert der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA nominerede Mosekonen brygger og dens efterfølgere Ønskeegen og Himmelhøj. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Sammen med hendes dygtige guitarist Perry Stenbäck bliver der mulighed for at:

• plukke æbler fra Æbleolga,
• klappe nye rytmer med dværgene
• synge med misteltenen Sylvia
• skælde ud sammen med Kællingetjørnen
• danse i takt med ildfruen Fauna

Stine Michel har vundet flere priser for sin børnemusik. I 2016 vandt hun den prestigefyldte Carl Pris for Årets bedste børnemusik. Hun har spillet landet rundt de sidste 15 år, og erfaringen med at spille koncerter for børn fornægter sig ikke, når hun med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse. Med rytmer der går direkte i blodet og musikalske liner lige til at smage på, er der langt op til en koncertoplevelse udover det sædvanlige.

Anmeldelser af Stine Michel med Eventyrduoen

“En kold januardag kom Stine med sit Eventyrduo. Børn og voksne sad parat med vintermørket i kroppen – og så bredte magien, varmen og glæden sig.
Jeg ved egt ikke hvad jeg havde forventet, men Stine og hendes fantastiske musiker tog altså fusen på mig. Sjældent har jeg oplevet noget så professionelt og hjertevarmt, -helt i børne-øjenhøjde. Historierne, rytmerne, samspillet mellem de to musikere og kontakten til alle os på gulvet. Wauvv……
Stine Michel! Bliv ved og ved. Vi har så meget brug for jer og det I giver os.”
Pia Smidt (Børnekulturkoordinator i Faaborgmidtfyn Bibliotekerne)

KØB BILLETTER HERUNDER